detalii in legatura cu setup-ul folosit :
Ampli mono - MAESTRO MONOAURAL POWER AMPLIFIER, 800 watt pe 2 ohm
Pre-ampli - MAESTRO LINE balansat clasa A
Cd Player - MAESTRO 192/24 REV 2.0
Boxe - THIEL CS 2.4
Cabluri BCD ( seria top )
Thiel
Cred ca sunt difuzoarele ascultate si ras-ascultate de mine in ultimii ani. Le-am auzit cu lampi , tranzistoare , hibride .. nu exagerez , cu cel putin 20 de amplificatoare , 10 playere si sute de cabluri , atat CS1.6 cat si CS2.4 . Niciodata nu mi-au placut , parca nu as vrea sa fiu asa dur in concluzii ( momolo ) dar nu pot. Serios ca suna a cutie de conserva ( o fi si din cauza tweeterului metalic , dracu stie ) iar sunetul este de o secatura + aspru de neimaginat . Nu inteleg cum de lumea le considera difuzoare de top (cel putin pe meleagurile mele) , eu sincer ca m-as supara daca le-as primi cadou .
BCD
Ironia soartei face ca saptamana trecuta sa am in casa (asa de proba ) un cablu de-asta BCD din gama top . Am preferat XLO-urile mele dupa nici 5 minute de incercari . Aici e posibil sa fie potriveala cu sistemul de vina si nu neaparat cablurile . Oricum , la mine BCD se auzea ca naiba (gatuit , parca ascultam muzica de la calculator) pe langa Xlo , Wireworld si altele .
Evenimentul
Prezentarea in sine a fost super. Repet , toti am avut de castigat din experienta asta. Eu cred ca am inceput sa descifrez destul de bine evenimentele astea : Cand lumea e mai mult pe-afara , cand vorbaria si zgomotul de fond sunt peste sunetul reprodus de sistem, inseamna ca ceva nu merge acolo