Vezi?
Am avut dreptate.
Asta esti tu.

PS: whathifi, romani, tatari, turci, toti sunt niste idioti si tu esti singurul care stie ce vorbeste.
Am si eu o intrebare: la fel de barbat esti si fata in fata?
Eu cred ca nu.
si ulterior:Cautandu-ti nickul pe google am vazut ca de ani de zile te certi pe forumuri cu oricine nu e de acord cu tine si spune altceva decat iti convine tie.
Ba chiar esti acuzat direct si te certi cu oameni care sustin ca faci ce faci si directionezi topicurile catre un vanzator sau altul, in mod special unul anume.
Cu alte cuvinte cine nu e cu tine e impotriva ta.
Te asigur ca n-am de gand sa-mi pierd vremea cu asta.
Trecand la subiect, punctual:"Daca raspunzi cu interminabilele tale randuri, aberatii, jigniri si tot ce stii tu mai bine, nu faci decat sa dovedesti ca am dreptate."
Vezi?
Am avut dreptate.
Asta esti tu.
PS: whathifi, romani, tatari, turci, toti sunt niste idioti si tu esti singurul care stie ce vorbeste.
Am si eu o intrebare: la fel de barbat esti si fata in fata?
Eu cred ca nu.
Intr-adevar, cele trei (doza+preu+cablu(ri) conteaza 70-80% si as spune mai ales matching-ul lor .Aici e arta, dupa parerea mea, la imperecherea lor.momolo wrote: Eu cred ca doza + pre + cablu sunt mai importante decat turntable in sine........ daca discutam de categoria joasa si chiar medie de pret (ceea ce este cazul aici!).
Sau noroc, uneori iepurele (matchingul) sare de unde nu te astepti.HighEndFan wrote: Intr-adevar, cele trei (doza+preu+cablu(ri) conteaza 70-80% si as spune mai ales matching-ul lor .Aici e arta, dupa parerea mea, la imperecherea lor.
In zona de 3000euro solutia castigatoare este urmatoarea:HighEndFan wrote:
Si nu vizez zona cu adevarat HighEnd de zeci de mii de euro, ci un pick-up bun de maxim 3000 euro.
in sfarsit un sfat pertinent! Personal sunt de acord, chiar foarte de acord....mai putin problema pretului si a dozei de care habar nu am, deci nu ma pot pronunta.In zona de 3000euro solutia castigatoare este urmatoarea:
Iei initial un pick-up TRANSROTOR - Fat Bob cu un brat prost oarecre, dupa ce mai faci rost de finante cumperi una bucata brat SME IV , si o doza Van den Hul DDT2 entry level. Vei avea sunet peste foarte multe pickup-uri.
corect! Si eu as uita de Roksan daca aveam mai multi bani! Dar avand DOAR 1000 euro nu am putut uita!Uita de Rocksan, nu suna foarte rau, nici nu exceleaza
Cand am zis 3000 m-am gandit cam asa: pick-up 1000, preu 1000, doza 1000.audioexpert wrote: In zona de 3000euro solutia castigatoare este urmatoarea:
Iei initial un pick-up TRANSROTOR - Fat Bob cu un brat prost oarecre, dupa ce mai faci rost de finante cumperi una bucata brat SME IV , si o doza Van den Hul DDT2 entry level. Vei avea sunet peste foarte multe pickup-uri. Nu intru in amanunte de constructie ,este plictisitor. Uita de Rocksan, nu suna foarte rau, nici nu exceleaza, dar cand ajungi la instalare si la setup tebuie sa ai langa tine doza de xanax.
Atunci mergi pe o solutie completa de la Clearaudio. Vei avea matchingul perfect facut de o firma care fabrica pick-up+brat+doza.HighEndFan wrote:Cand am zis 3000 m-am gandit cam asa: pick-up 1000, preu 1000, doza 1000.
- intrebare (sunt curios), in 3000 euro exista o solutie completa Clearaudio ?!(pickup cu brat + doza + preu).Atunci mergi pe o solutie completa de la Clearaudio. Vei avea matchingul perfect facut de o firma care fabrica pick-up+brat+doza.