Proac

Analogic, digital, sisteme audio, casti, revelatii si review-uri
Post Reply
bubicu
Posts: 43
Joined: 17 Apr 2009, 17:28
Location: Cluj-Napoca

Proac

Post by bubicu »

Buna dimineata toata lumea
Sunt de ceva vreme in cautarea unor boxe noi ,in principiu voi incerca sa-mi fac timpul sa merg pana in Bucuressti sa le ascult.
In ideea aceasta m-am gandit la Triangle ,Usher si mai nou Proac.
Ce parere aveti de firma aceasta?

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15660
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: Proac

Post by momolo »

bubicu, sfatul meu este sa le asculti pe toate. Daca se poate nu doar o data fiecare ci de cat mai multe ori. Nu te grabi, banii sunt usor de dat si greu de luat. Mai ales pe vremurile astea.

Alegerea trebuie sa o faci pe urechea ta, nu trebuie nimeni sa-ti spuna care suna mai bine si alte "explicatii".

Si nu te amagi ca ca daca unele nu-ti plac 100% exista explicatii si le vei face tu acasa mai bine! Alege cu sufletul, nu cu "logica".

Personal mie nu-mi plac ProAC chiar deloc, din ceea ce am auzit pana acum. Dar asta nu inseamna nimic, poate ori nu-s pe gustul meu, ori le-am auzit in combinatii proaste, etc, dar de exemplu, pentru mine faima unui brand si numarul voturilor sau forumistilor care pomenesc de brandul respectiv nu-mi spun chiar nimic! Singurul criteriu este sa ascult si sa simt MUZICA. Altul nu e, nici macar datele tehnice, principiile de constructie si alte tampenii din astea care oricum nu tin loc de trairea muzicii si a sunetului.

Nu alege nimic fara sa asculti cu atentie si de mai multe ori! Da o sansa la fiecare cat mai echidistant si fara prejudecati.

Si rezuma-te la lucrurile de care ai tu bani, nu te aiuri ascultand chestii pe care nu le poti cumpara (atunci cand ai un scop precis de achizitie).

Si mereu am spus, noi trebuie sa alegem sisteme si nu boxe, amplificatoare, etc. E un deziderat dar care totusi nu e intotdeauna posibil.....

PS - ne suparam daca ai ocazia sa le asculti pe toate si nu o faci!
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

Post Reply