VTP, un pic cam dramatica interventia ta de aseara. Probabil nu erai in toane prea bune....
Si-ti mai dau dreptate intr-un punct - pe dincolo, prin lumea
cilivizata, intradevar, camerele de locuit sunt ale naibii de comuniste, abia daca gasesti vreunul cu mai mult de 20mp, cateodata poate oleaca mai mult dar cuprinde si scara sub care si-au pus canapeaua. Si de asemenea, chestiile astea cu rezonante si alte tampenii de la boxele mari sau 1,5 metri in spate si vreo 2 lateral
obligatoriu 
, sunt in genere bullshit sau experiente triste pe bani putini si lazi cu multe difuzoare amplificate de chinezarii leshinate. Dupa cum se vede si in pozele postate de
felixx , unii in astia nu au aflat de lucrurile astea din moment ce si-au inghesuit ladoaiele la perete sau
trompetele alea le ocupa juma' din living. ...

...si nu stiu de ce, dar am un presimtz, ca Moromete, tare mi se pare ca la tipii aia se aude al naibii de bine!...
hi-end observ ca nick-ul tau forumistic e intr-o oarecare contradictie cu preocuparile tale. Mai observ cu surprindere ca nimeni nu si l-a revendicat pana acum.... Insa ceea ce vreau sa-ti spun, asa parinteste, mai citeste aici pe forum, vezi si tu cam ce lume se invarte prin partea locului iar elanul tineresc mai temperaza-ti-l un pic!
Nu de alta, dar la unii dintre noi le flutura cracul de la pantalonul
evazat (si avea ce sa fluture!

) pe vremea cand "Melomanu' " mai mirosea inca a aracet ud. Intre timp lucrurile s-au mai schimbat si au/am mai evoluat un pic. Sper ca ai vazut animatele cu ciocanitoare Woody care a nimerit "din greseala" in cazanul cu supa ?!

Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.