VTP Atunci s-ar putea sa gaseasca si pe unii care, in cadrul unei auditii comparative, sa aleaga MM220 in fata Magellan-urilor mari!
- procentul de zevzeci este in realitate foarte mic. La orice auditie in grup mic sau mare am participat, am observat ca majoritatea percepeau si aveau aceleasi observatii. Fara indoiala, daca aduni trancotari care nu au auzit la viata lor decat ceva de pe stadionul sony&technics procentul ar fi invers. Insa in lumea celor pasionati oamenii sunt deja destul de informati si educati. Acum mai depinde si de lumea in care ne invartim.
Personal am intalnit cativa trancotari care nu auzisera vreodata ceva de calitate, nici nu mirosisera si nici nu doreau s-o faca vreodata. Erau doar multumiti intre cutii cu difuzoare sinistre, cu un sunet sinistru si in lumea lor de ei inventata.
Eu ceea ce mi-am dat seama, o chestie simpla, cand ceva suna bine, lucrul asta e recunoscut de toti (caci sunetul natural la care ar trebui sa ne raportam e unul singur), de la baba Safta pana la trancotari (aia care au urechile nemaciulate) si audiofili, toti reactioneaza la CALITATE.
Insa cand ceva e discutabil, mediocru sau nereusit, atunci apar discutiile si povestile.
Asta e valabil in orice domeniu, calitatea se impune singura.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.