ttsto daca discutam despre amplificatoare si boxele puse pe acestea, cred ca obligatoriu ar fi de amintit sursa de semnal. In opinia mea sursa e cea mai importanta, amplificatorul nu poate "depasi" calitatea sursei. De aici se pot trage concluzii gresite, amplificand semnal de proasta calitate sau de mediocra calitate.
Nu de putine ori am constatat - diferenta intre doua amplificatoare poate fi mult mai mare daca se schimba sursa mediocra cu una mai buna. In fond aia bagi, tot aia scoti plus ca exista matching si intre sursa/amplificare (problema de impedante), chestie care poate da bubuiala, lipsa bas, lipsa inalte, lipsa detaliu, bas necontrolat, etc, chestiuni ce pot fi in mod gresit puse in seama amplificarii ducand la concluzii aiuristice.
Cred ca o apreciere corecta a unei amplificari se poate face numai daca ai sursa semnal de buna calitate si boxe bune, altfel se poate face doar aprecierea unei anume combinatii, caz in care trebuie tinut cont in primul rand de pret, cateodata prea mare pentru beneficiul mic, cateodata ok. Insa atentie la "concluzii"!

Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.