Apropo, cum se pronunta pe litere 'sacden' sau 'sugden'? M-am si programat la o auditie maine, mai ales cand am vazut preturile pe care la cere englezu pe niste amplifuri de clasa A pe care indrazneste sa le manufactureze din anii '60.
Seara buna!
VTP wrote:@Jaya,
Imi pare rau ca nu ai inteles la ce am facut referire, dar nu te viza in niciun fel, asa ca te-ai umflat degeaba. De altfel am scris in lb.romana. Dar sa trecem din dreptul raftului cu cantaretzi!
Nu am atacat si nu sustin nici o firma! nici Sugden, nici Accuphase, Krell, M.Fidelity, etc. De atlfel, asta ar trebui sa fie clar MAI ALES din afirmatia ca o comparatie facuta in alte conditii decat cele corecte este irelevanta!
In general, toate afirmatiile mele le pot sustine si au la baza si fapte deja recunoscute in domeniul audio. In plus le fac ( si aici e probabil greseala mea!!!) in scop informativ si corectiv, pentru ca am trait cu convingerea ca realitatea da masura adevarului si mai putin sentimentele, credintele si parerile personale ce sunt adanc subiective.
Daca acest lucru deranjeaza, NO PROBLEM!!! Sa ramana cantaretzii si cei ce nu inteleg ce spun!
sergiu wrote:M-ati inebunit cu Sugden-ul acesta!![]()
Apropo, cum se pronunta pe litere 'sacden' sau 'sugden'? M-am si programat la o auditie maine, mai ales cand am vazut preturile pe care la cere englezu pe niste amplifuri de clasa A pe care indrazneste sa le manufactureze din anii '60.
Seara buna!
imi spui cum ai ajuns la aceasta parere ?! Macar un citat.In rest Momolo de ce crezi tu ca doar tu poti sa iti faci o parere sau doar tu ai ascultat? Aceleasi acuze ca la adresa mea ca omul vorbeste din citite, desi ti-a spus de doua ori ca a ascultat si evaluat cu propriile urechi.
, vezi, eu habar nu stiu cine este Brian asta si oricine ar fi nu dau doua parale pe opinia lui; prefer sa ascult cu urechile mele si nu sa casc gura la ceea ce debiteaza limbricii astia PLATITI. Am spus ca asta e diferenta dintre noi, tu asculti la Brian, eu ascult sculele audio (si MUZICA).Mi-a placut foarte mult cu Dynaudio si cu ProAc combinatie de top la britanici, recomandata si de cele doua firme dupa cum spunea Brian de la unul din cele mai populare shopuri hi-fi din Londra.
mai bine spus iti place sunetul zbierat, de tigaie batuta cu lingurita si care nu are nimic deaface cu sunetul natural. Oricum, boxele despre care tu vorbesti sunt entry-level si nu merita bataia de cap.Suna chiar ceva mai moale decit acestea poate mai muzical dar mie imi place sunetul mai "intepat" si rezolut putin analitic.
tu esti ....mai multi cumva?! Un grup de cercetatori sovietici deghizati un userul "nicusor" pe acest forum ?! Si de ce trebuie sa-ti dau eu socoteala ?! Si cum vine treaba cu "ceea ce nu e in regula la Sugden" ?! Nu esti in stare sa citesti ce scriu eu si trebuie sa-ti traduc ?!Poate ne scrii si noua citeva amanunte despre configuratiile in care ai ascultat ProAc si de ce nu e in regula cu Sugden
Am scris, chiar detaliat, mai cauta, mai citeste inainte sa tragi concluzii.Tot nu mi-ai raspuns la intrebarea din alt topic ce boxe consideri tu referinta si ce muzica asculti in general nu pentru evaluari.
revistele de specialitate nu mai au demultaaaaa vreme nici o opinie obiectiva. Totul este pe bani, articolele sunt cumparate ori direct (ca la piata) ori servesc pe cel ce cumpara spatiu publicitar in respectiva publicatie. Testele lor nu sunt clare si nimeni nu stie ce naiba fac ei acolo ca sa scoata rezultatele tiparite insa un lucru e clar, aceste publicatii COSTA BANI si banii provin din publicitatea VANDUTA in paginile revistei. Cum crezi ca pot fi obiectivi !? In opinia mea numai tampitii se mai iau azi dupa ceea ce scrie in reviste. Acolo eventual poti numai sa aflii ce modele noi au mai aparut, cum arata, cate mufe au sau alte informatii logistice si practice insa CUM SUNA.....mare fraier trebuie sa fie ala care-i crede!dar nu mi-ai raspuns cum stii ce se testeaza in reviste si cum compari daca nu le citesti niciodata. De ce un rezultat de teste de revista sau ce spune producatorul nu poate fi in coincidenta cu realitatea?
Cu transportul PS era si greu sa se intample asta...sergiu wrote: aveam eu cateva pasaje din simfonia 5 a lui Beethoven in care ma asteptam sa moara, dar m-am inselat.
sergiu wrote:aveam eu cateva pasaje din simfonia 5 a lui Beethoven in care ma asteptam sa moara, dar m-am inselat.
ooopssss, vezi ca ai fluierat in biserica....nicusor wrote:Chestia cu a-mi da socoteala? Nicidecum, te-am rugat doar sa argumentezi niste afirmatii cum ceri si tu altora! Sau egalitatea si reciprocitatea nu se aplica in cazul tau?
daca ai putea sa te abtii pe viitor de la genul asta de interventii utile ar fi excelent .Idi Amin Dada wrote:ooopssss, vezi ca ai fluierat in biserica....nicusor wrote:Chestia cu a-mi da socoteala? Nicidecum, te-am rugat doar sa argumentezi niste afirmatii cum ceri si tu altora! Sau egalitatea si reciprocitatea nu se aplica in cazul tau?