http://omg.yahoo.com/news/robin-gibb-de ... 40686.html" onclick="window.open(this.href);return false;

O veste trista, ca si in cazul divei disco Donna Summer... Incepem sa privim indurerati cum ne parasesc muzicienii nostri preferati care ne-au incantat anii adolescentzei. Nimeni nu-i va putea inlocui, nici pe scena, nici in sufletele noastre. Ramanem doar cu consolarea proiectata in speranta ca poate, undeva in Ceruri, este mai mult fun & disco lighting de cand acolo au ajuns, pe rand, Maurice, Donna si Robinmomolo wrote:Bee Gees a fost una din cele mai bune formatii din toate timpurile ai carei muzica nu va dispare niciodata. Au compus, au cantat si au inregistrat la un nivel pe care azi nimeni nu-l mai atinge in zona muzicii de gen direct corespondent sau tangential. S-au aflat la granita de valoare cu muzica clasica, din punctul meu de vedere. Daca ar trebui sa aleg 10 piese muzicale pentru a reprezenta muzica intregii civilizatii a Pamantului din toate timpurile, din cele 10 as alege o piesa de Bee Gees in prima secunda !
Au fost superbi si mareti ! Pana si daca am discuta despre calitatea tehnica a inregistrarilor facute de ei in anii 70 am avea un exemplu de top audiofil, de rafinament incredibil ! Pe langa muzica si calitatea compozitiei, azi nici macar nivelul lor tehnic din anii 70 nu-l mai pot atinge actualii producatori si actualii ingineri de sunet cu actualele scule. Asculati LP-uri originale cu Bee Gees pe sisteme audio de top si veti intelege.