Muzica la casti a prins foarte mare avant la noi in ultimii ani din cauza spatiilor de lucru deschise unde zgomotul ambiental poate afecta productivitatea.
Si "zumzaitul" ce il auzi de la cel de langa tine ce asculta cu doape. Daca mergi in tramvai asculta unii in doape muzica la maxim de este enervant.viperu wrote: Muzica la casti a prins foarte mare avant la noi in ultimii ani din cauza spatiilor de lucru deschise unde zgomotul ambiental poate afecta productivitatea.
Pe ce anume asculti LCD-urile?ender25 wrote:Eu ascult ocazional la casti desi prefer sunetul sistemului meu stereo. Folosesc niste Audeze LCD 2 si, pana acum, am fost foarte multumit de rezultate!
Nu cred ca o sa-ti raspunda ender prea curand asa ca o fac eu. Asculta LCD 2 Fazor si HiFiMan HE-560 folosind ca DAC si amplificare un exaSound e20 Mk I!San Holo wrote:Pe ce anume asculti LCD-urile?ender25 wrote:Eu ascult ocazional la casti desi prefer sunetul sistemului meu stereo. Folosesc niste Audeze LCD 2 si, pana acum, am fost foarte multumit de rezultate!
ONTOPIC: Cele de la Fiio sunt decente. Player portabil recomand Cowon. Pentru casa, Schiit (Asgard, Valhalla)este accesibil si decent. Casti...de la Senn HD 595 in sus. Beyer DT990, Grado SR80, Denon AHD7000, Audeze, HiFiMAN, dar totodata depinde si de pretentii si genurile muzicale ascultate. Grado suna f bine pe rock/metal sunt rapide. Beyerdynamic pe electronica, Senn-urile pierd frecventele joase fiind ideale pentru clasica (soundstage excelent HD650). F decente sunt si HD598 si...aratoase. HiFiMan HE400, HE500 sunt magneplanare, foarte detaliate, nu tipa, dar cer amplificare de calitate. Audeze, similar.
Eu zic sa te mai gandesti...daca scazi tva-ul, procentul incepe cu unu, da 1!Ok, recunosc ca am fost manager in vanzari acum cativa ani, si vindeam numai branduri europene de prestigiu din domeniul respectiv. Preturile mele de distribuitor erau la 50% fata de Carrefour(aveam unele produse din portofoliu ce ajungeau si pe acolo), si eu eram a3-a mana...(Prima era fabrica, a doua reprezentanta pe Romania ce nu putea vinde la nimeni, eu eram al treilea (distribuitorul oficial)ce aveam drept de vanzare, Carrefour era de la a4-a in sus...).Sa zicem ca X este pretul de vanzare (fara TVA) pe piata, distribuitorul are intre 50 si 70% discount la cateva bucati, daca va cumpara cu containerul va avea cam 70-80% minim. Poftim economie capitalista...dupa cum spunea si momolo, cel ce produce va castiga cel mai putin, cel mai "castigat" este, ati ghicit, clientul.Pretul la care pleaca din fabrica e undeva la 40-50% din pretul la care ajunge la noi