Mistere

Doar o vorba sa-ti mai spun
User avatar
LEKTOR
Posts: 1774
Joined: 05 Oct 2008, 16:08
Location: Audiofilsburg

Mistere

Post by LEKTOR »

Toti cei trei maratonisti au murit intre ora 9 si 9:20, si toti trei intre mila 11 si 13 !

http://www.freep.com/article/20091018/S ... t-marathon" onclick="window.open(this.href);return false;

http://news.yahoo.com/s/afp/20091019/sp ... 1019143330" onclick="window.open(this.href);return false;
... living a vi(ntage)king analog lifestyle in a digital world ...

Obelix
Posts: 1444
Joined: 19 Jan 2009, 13:01

Re: Mistere

Post by Obelix »

Mda, le-au dat din greseala "stimulante" calculate initial pentru alergatorii de 15 km :twisted:
Sa-i ierte Cel de Sus si ministrul sanatatii :|

bnt
Posts: 425
Joined: 10 Jul 2009, 21:21

Re: Mistere

Post by bnt »

Poftim! Sa mai zica cineva ca-i sanatos sa alergi...Nu-i mai bine sa asortezi o tigara la un pahar de whisky si sa asculti, sedentar da' viu, oarece muzici bune?

User avatar
Gabriel_Wo
Posts: 899
Joined: 14 Sep 2010, 19:56
Location: Iasi

Re: Mistere

Post by Gabriel_Wo »

Povestea adevărată a mitingului din 21 decembrie 1989.

Fragmente>Aflat atunci în carul de transmisie al TVR din Piaţa Palatului, Ilie Ciurescu, realizator la Televiziunea Română, îşi aminteşte: „A început manifestaţia şi la un moment dat s-a auzit o explozie, pe care noi am perceput-o în car ca pe un cutremur. Am încercat să ne păstrăm cumpătul şi să refacem transmisiunea...
..............
„O senzaţie fizică de spaimă” Raportul Serviciului Român de Informaţii (SRI) cu privire la evenimentele din decembrie 1989, făcut public în 1994, oferă informaţii valoroase despre ce s-a întâmplat în ziua de 21 decembrie în Piaţa Palatului, dar se fereşte de un verdict clar referitor la originea fenomenelor care au condus la spargerea mitingului.

Citeste mai mult: adevarul.ro/news/misterele-revolutiei/imagini-document-ultimul-miting-ceausescu-7_50d43e82596d7200912169f0/index.html


http://adevarul.ro/news/misterele-revol ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Este intotdeauna de preferat compania oamenilor care cauta adevarul, fata de a celor care l-au gasit deja" Terry Pratchett

User avatar
Gabriel_Wo
Posts: 899
Joined: 14 Sep 2010, 19:56
Location: Iasi

Re: Mistere

Post by Gabriel_Wo »

Note secundare>>marturii..

„A început manifestaţia şi la un moment dat s-a auzit o explozie, pe care noi am perceput-o în car ca pe un cutremur. Am încercat să ne păstrăm cumpătul şi să refacem transmisiunea. În situaţii neprevăzute, camerele se îndreaptă către locuri neutre, dar noi am păstrat camerele îndreptate spre balcon, pentru că voiam să vedem ce se întâmplă. Aşa au rămas imaginile cu Ceauşescu încercând să refacă mitingul. Bubuitura a venit din zona restaurantului Cina..." ======================================

- alt fals: bubuitura nu a fost primul semnal, ci huiduielile din megafoane, urmate după niciun minut de ruperea rîndurilor muncitorilor şi goana lor bezmetică prin toată piaţa. Atunci s'o auzit şi acea bubuitură - care mie mi s'a părut că vine din curtea CC.
...................................................................................................

dinspre hotelul «Negoiu» şi în zona hotelului «Bucureşti» – au apărut maşini ARO din care au coborât persoane înarmate cu bâte, care, penetrând cordonul de asigurare, au început să-i lovească pe participanţi. Alte persoane au afirmat că, aflându-se în mijlocul mulţimii, au observat cum unii purtători de lozinci au scos mânerele cu vârfuri ascuţite..." ====================================

o fi, dar eu care am stat tot timpul chiar în dreptul hotelului "Negoiu", n'am pomenit nici urmă de Aro şi alte prostii d'astea, mai ales că toate străzile erau înţesate de lume!
..............................

"La puţin timp după ce Nicolae Ceauşescu şi-a început discursul, zecile de mii de muncitori aduşi în Piaţa Palatului au început să fugă în toate părţile, cuprinşi de panică." ===============

- fals: mitingul, adică cuvântarea lui Ceauşescu a început pe la orele 9 dimineaţa, iar spargerea mitingului pe la...12! Am fost acolo cu colegii mei de servici, şi la orice încercare de a ne infiltra printre muncitori sau muncitoare, eram imediat interpelaţi (cine sunteţi?! plecaţi de aici!) şi expediaţi! După cel puţin 2 ore chinuitoare de aşteptare ca să se întâmple ceva, am auzit nişte tineri ardeleni modeşti (veniţi cu siguranţă dinspre Timişoara) cum se plângeau cu obidă: "hai mă, să ne cărăm de'aici, că nu e nimic!"
...............
"Este intotdeauna de preferat compania oamenilor care cauta adevarul, fata de a celor care l-au gasit deja" Terry Pratchett

User avatar
brighty
Posts: 921
Joined: 06 Nov 2008, 19:05
Location: Bucuresti

Re: Mistere

Post by brighty »

Avem si noi time traveller-ul nostru?! :roll: :shock:

http://www.realitatea.net/halucinant-ro ... 86814.html" onclick="window.open(this.href);return false;

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15135
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: Mistere

Post by momolo »

Ar fi trebuit ca in articol sa fie mai multa informatie asupra credibilitatii respectivilor, comportament, etc, adica mai multa informatie nu doar o poveste aruncata fara coaja.

Vazand anul 1992 in acest articol mi-a venit brusc in minte ca exact in anul ala, 1992, am visat un vis foarte real, din acele vise care sunt.... mai reale decat realitatea (pe deasupra si color) in care am vazut o insiruire de lucruri (in acel moment nu avea nici o logica, parea din alta lume). Exact dupa 3 ani, in vara lui 1995 exact acele lucruri insiruite in acel vis mi s-au intamplat in exact aceeasi ordine...si in alta tara, amanuntele fiind efectiv halucinante (cand mi-am dat seama mi se cam muiasera picioarele!), plin de amanunte, exemplu oarecare, vederea unei etichete pe o sticla de vin, identica cu cea din visul uitat cu 3 ani in urma. Toata lumea stie ca in memorie raman multe care par disparute si abia cand vezi lucrul in realitate iti aduci aminte; ei bine, cand vezi si traiesti identic ce ai vazut si "trait" intr-un vis cu 3 ani in urma (lucruri, actiuni, atmosfera, culori!), e cam socant ca sa zic asa.... Si nu e vorba de chestii uzuale care pot implica sa spunem, hazardul, intamplarea. Exclus, totul era mult, mult prea complicat!
De atunci m-am gandit ca ceea ce consideram noi timp, prezent, trecut, viitor, e posibil sa fie altfel si altceva decat ne imaginam spre propriul confort si a noastra liniste deoarece nimic nu sperie mai mult fiinta omeneasca decat acele lucruri pe care nu le poate intelege.
"Tinereţea este o noţiune, biologia un adevăr. Ele împreună dau dimensiunea existenţei"(Geo Bogza)

Kostas
Posts: 1482
Joined: 03 Oct 2008, 16:23

Re: Mistere

Post by Kostas »

Mama mea a avut o experienta de deja vue interesanta. In tinerete, in plin comunism agresiv, in anii 50 a visat repetitiv ca se afla intr-un oras foarte frumos, in care se vorbea o limba ininteligibila iar la un moment dat s-a aplecat asupra unei vitrine, crezand ca nu are geam si s-a lovit de geamul incredibil de curat al magazinului. In anii 70 in Suedia, la Malmo, gaseste aceeasi vitrina, cu aceleasi lucruri in ea ca in vis, orasul ii este cunoscut, cu strazi, case, magazine, pozitionare, totul identic, insotitorii romani minunandu-se de unde stie femeia orasul. In alte tari nu mai fusese, sa zici ca din o mie de orase s-a potrivit unul, a facut si poze cu vitrina, orasul si apoi ne-a povestit la toti intamplarea.
Deci - ok, te intorci in timp, la ceva care a mai fost, exista elementele de recompunere, dar in viitor cum te duci ?! :shock: Toate filmele de anticipatie se dovedesc a fi povesti, daca nu cretineli, lumea alegand cu totul alt drum. Deci nu e vorba de o anticipare, de o constructie logica fie ea si a creierului aflat in stare beta. Este vorba de o falie din viitor care exista, informatia este precisa si reala, in mod sigur, cand a avut visul, orasul, vitrina cu produse, constructiile aratau diferit, - e vorba de 20 de ani distanta. Deci - trebuie sa fie o explicatie!
"Muzica este un răspuns căruia nu i s-a pus nici o întrebare". - Nichita Stănescu

User avatar
brighty
Posts: 921
Joined: 06 Nov 2008, 19:05
Location: Bucuresti

Re: Mistere

Post by brighty »

Avion cu 239 persoane la bord, disparut deasupra Vietnamului... Misterul vine din faptul ca a disparut subit de pe radar, intr-o faza a zborului considerata cea mai sigura. Avionul, un Boeing 777 sofisticat, apartinand prestigioasei companii Malaysia Airlines, este de negasit, se presupune ca s-a prabusit in Marea Chinei de Sud, dar nu s-au gasit inca urme iar autoritatile si institutiile implicate in cautari se tot contrazic dupa ore bune de la disparitie... Atentat terorist?! :roll:

http://www.evz.ro/detalii/stiri/un-boei ... 85997.html" onclick="window.open(this.href);return false;

User avatar
comanr
Posts: 517
Joined: 26 Apr 2013, 21:36
Location: galati
Contact:

Re: Mistere

Post by comanr »

va aparea peste 50 de ani in triunghiul bermudelor.

a cazut, avioanele mai cad, mai rar dar mai cad...

cu timpul avioanele au devenit din ce in ce mai sigure insa toate au o problema orice le ai face, nu se inteleg cu gravitatia.
my soul project - http://www.analogicsound.ro

cablurile cu sens.

User avatar
brighty
Posts: 921
Joined: 06 Nov 2008, 19:05
Location: Bucuresti

Re: Mistere

Post by brighty »

Si totusi... dupa 2 zile, inca e de negasit!... :?

User avatar
brighty
Posts: 921
Joined: 06 Nov 2008, 19:05
Location: Bucuresti

Re: Mistere

Post by brighty »

A trecut si ziua 3...niema samaliot!... :o

Ba, mai mult, presupusele urme ale Boeingului 777 (petele de combustibil de pe mare si cateva obiecte plutitoare) s-au dovedit a nu avea nici o legatura cu acesta, sporind misterul. Incepe sa se contureze chiar si varianta disparitiei in "Triunghiul Diavolului" (replica asiatica a Triunghiului Bermudelor) :shock:

http://www.evz.ro/detalii/stiri/mai-per ... 86276.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ma gandesc si eu asa, oare cum ar fi ca avionul sa apara BRUSC pe radar zilele astea urmandu-si traseul pana la destinatia initiala?! :? :lol: Credeti ca este o aberatie?... La prima vedere, asa pare. Dar nu pot sa-mi scot din cap un caz incredibil, despre care am citit mai demult (din pacate, desi se dadeau multe detalii despre acel zbor - companie aeriana, traseu, numar zbor - , nu mai retin nimic din acestea) Ideea era ca, la un moment dat, avionul a disparut brusc de pe radar vreme de cateva minute (aproximativ 15 - 20 min.) spre stupefactia controlorilor de zbor, care nu au mai putut lua legatura defel cu echipajul. Pentru ca sa apara la fel de brusc cum a disparut, urmandu-si traseul si aterizand fara probleme. Va inchipuiti cum au dat navala pe aeroport sa-l intampine cei ce il vazusera ...deja disparut! Luati la intrebari, pilotii si pasagerii au spus la unison ca nu au remarcat nimic deosebit, pur si simplu si-au vazut de zbor pana la destinatie! O singura chestie i-a uimit atat pe cei de la sol, cat si pe cei din avion: TOATE ceasurile celor din avion (pasageri, piloti, inclusiv ceasurile avionului) indicau o diferenta de cateva ore fata de ora normala.. :P

User avatar
comanr
Posts: 517
Joined: 26 Apr 2013, 21:36
Location: galati
Contact:

Re: Mistere

Post by comanr »

fiind marca Q&Q :lol:
my soul project - http://www.analogicsound.ro

cablurile cu sens.

User avatar
brighty
Posts: 921
Joined: 06 Nov 2008, 19:05
Location: Bucuresti

Re: Mistere

Post by brighty »

P.S. Ma rog, s-ar putea sa "aberez" in privinta timpului (minute, ore) in aceasta istorisire, povestea am citit-o demult si am mai uitat ceva detalii, dar in mare cam asa era. Inca un amanunt: NU am citit-o in vreo maculatura ieftina de taraba... :P

User avatar
comanr
Posts: 517
Joined: 26 Apr 2013, 21:36
Location: galati
Contact:

Re: Mistere

Post by comanr »

nu am nici o intentie sa nu las viu acest topic, chiar e foarte interesant :D

am avut si eu parte de un mister azi

am plecat sa o caut pe fiica mea prin vecini, are mai multi copii prin vecini pe care i agreeaza. am coborat un etaj.

cum sunam la unu la usa cum, ooo vecine da nu servim nimic, da macar un pahar de vin, tot a fost acum 8 martie.

nu stateam eu prea mult la fiecare , mai ales ca fiica mea nu era de gasit si incercam sa plec in alt loc sa o iau de la joaca.

dupa vreo ora, hai sa fie doua, urc din nou acasa, zic femeii: nu e de gasit si pace!

razvane e acasa de cand ai plecat, de cand ai stat tu la baut ea a venit singura, zic: maare mister, ptiuu mama...

cel mai nasol e ca toata lumea stia ca trecuse prin zona copilu' insa nu stia cu exactitate unde se afla copilul, ma refer la barbati pentru ca eu cu ei am discutat :lol:
my soul project - http://www.analogicsound.ro

cablurile cu sens.

Post Reply