Oake,daca mai stateam la masaAs putea spune ca daca nu ne lua oboseala si daca felixx nu trebuia sa mearga la gara, am fi lungit vorba pana dimineata.

Mi-a facut placere.
Cat priveste cealalalta auditie,am ramas placut surprins.

Oake,daca mai stateam la masaAs putea spune ca daca nu ne lua oboseala si daca felixx nu trebuia sa mearga la gara, am fi lungit vorba pana dimineata.
omul ala a scapat basma curata! Daca erau puse la hihiarena i le beshteleam si pe ale lui!Cat priveste cealalalta auditie,am ramas placut surprins. si sa stii ca incintele alea trebuiesc pastrate pentru viitoarea Hi Fi Arena.Bibicu' nu scotea nici un cuvant
practic toti, inclusiv pentru proiectorul ala Panasonic (care era grozav) foloseau playere blueray si discuri demo.Referitor la partea video - ce surse foloseau - hardware/dvd,satelit,etc si software/bluray dvds,etc ?
Treaba cu "personalitatile" o pot argumenta insa dialogul ar intra intr-o sfera cam personala ceea ce nu-mi pot permite in spatiul public,un motiv in plus sa ne reantilnim,de ce nu? la un pahar de vorba si la o auditie,cum bine spuneai.momolo wrote:oake
Iar treaba cu "personalitatile"...sa nu exageram. Mi-a facut placere sa stam la un pahar de vorba si la o auditie de taina. Fara indoiala urmeaza altele, caci ce inseamna oare audiofilia fara MUZICA ?!
oake, sa-mi spui masura la tricou. Vreau sa-ti printez unul cu "I love mp3"