Pentru teste... aceeasi piese in rezolutii diferite...

DIY, Accesorii , Tips&Tricks
Obelix
Posts: 1444
Joined: 19 Jan 2009, 13:01

Pentru teste... aceeasi piese in rezolutii diferite...

Post by Obelix »

http://www.2l.no/hires/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

User avatar
SOLO
Moderator
Posts: 1778
Joined: 25 Sep 2008, 22:42
Location: Milan

Re: Pentru teste... aceeasi piese in rezolutii diferite...

Post by SOLO »

Am avut rabdarea sa descarc un fisier de 1Gb. Acuma ... cu ce-l ascult ? :-)
Every foot from the wall adds 1000$ to the sound
*Doneaza pentru libertatea si sustenabilitatea forumului

FATHER
Posts: 91
Joined: 08 Oct 2008, 10:03

Re: Pentru teste... aceeasi piese in rezolutii diferite...

Post by FATHER »

Cu asta ...

User avatar
SOLO
Moderator
Posts: 1778
Joined: 25 Sep 2008, 22:42
Location: Milan

Re: Pentru teste... aceeasi piese in rezolutii diferite...

Post by SOLO »

FATHER wrote:Cu asta ...
Sa inteleg ca au adus astia la non-stop asa ceva ?

Deschide si tu un subiect pe chestia asta . Exprima-te liber , spuneti parerile vizavi de sunet dupa care mai discutam .
Every foot from the wall adds 1000$ to the sound
*Doneaza pentru libertatea si sustenabilitatea forumului

Obelix
Posts: 1444
Joined: 19 Jan 2009, 13:01

Re: Pentru teste... aceeasi piese in rezolutii diferite...

Post by Obelix »

Eu cochetez de mult cu ideea unui HTPC, nu stiu cu ce ai putea asculta toate formatele de acolo cu un aparat "domestic"... :roll:
Unele sunt de-a dreptul "exotice" pentru un end-user "obisnuit"...
Linkul are (cel putin) meritul de a exista si a-ti oferi aceeasi piesa in formate "concurente" inregistrate "nativ", pentru comparatie, ceea ce e rar...

User avatar
Adrian_2k8
Posts: 227
Joined: 30 Mar 2009, 07:54
Location: Bucuresti

Re: Pentru teste... aceeasi piese in rezolutii diferite...

Post by Adrian_2k8 »

Xonar D2, M-audio Audiophile 192, E-mu 0404... Cam la astea. :)
"Netul este locul ideal unde omul aberant poate abera si se poate da ceea ce nu este." - by M _ _ _ _ o.

FATHER
Posts: 91
Joined: 08 Oct 2008, 10:03

Re: Pentru teste... aceeasi piese in rezolutii diferite...

Post by FATHER »

SOLO wrote:
FATHER wrote:Cu asta ...
Sa inteleg ca au adus astia la non-stop asa ceva ?
O sa bage la hihi arena.
Daca doriti, chiar pot sa dezvolt subiectul deoarece am avut posibilitatea sa testez aparatul.

User avatar
West
Posts: 504
Joined: 20 Nov 2008, 08:22

Re: Pentru teste... aceeasi piese in rezolutii diferite...

Post by West »

Foarte bine, dezvolta-l. Ti-a spus si SOLO, deschide un topic, fa-i un review. Esti liber sa te exprimi.

User avatar
DorinD
Posts: 255
Joined: 20 Nov 2008, 16:18
Location: Bucuresti
Contact:

Re: Pentru teste... aceeasi piese in rezolutii diferite...

Post by DorinD »

Obelix wrote:Eu cochetez de mult cu ideea unui HTPC, nu stiu cu ce ai putea asculta toate formatele de acolo cu un aparat "domestic"... :roll:
Unele sunt de-a dreptul "exotice" pentru un end-user "obisnuit"...
Linkul are (cel putin) meritul de a exista si a-ti oferi aceeasi piesa in formate "concurente" inregistrate "nativ", pentru comparatie, ceea ce e rar...
Si eu am cochetat apoi am facut miscarea cand l-am vazut pe asta:

http://www.emag.ro/desktop_pc/sistem-de ... u--pION330" onclick="window.open(this.href);return false;

Inca nu-mi revin din senzatia ca l-am luat pe nimica toata si ce aproape eram de pericolul de a investi intr-un PopcornHour C200. Calitate perfecta, merge brici Win7 cu Media Center-ul, il recomand cu toata increderea!
"It is never too late to have a happy childhood"

User avatar
Adrian_2k8
Posts: 227
Joined: 30 Mar 2009, 07:54
Location: Bucuresti

Re: Pentru teste... aceeasi piese in rezolutii diferite...

Post by Adrian_2k8 »

..."calitate perfecta." ??? La ce te referi? :)
"Netul este locul ideal unde omul aberant poate abera si se poate da ceea ce nu este." - by M _ _ _ _ o.

puf
Posts: 429
Joined: 09 Oct 2008, 20:30

Re: Pentru teste... aceeasi piese in rezolutii diferite...

Post by puf »

Chiar sunt si eu curios cum merge.
Cum se comporta cu diverse formate AV 1080p cu bitrate de peste 55mbs, ce rezultat obtine in HQV HD, stie de formate audio HD prin HDMI1.3 (passtrough stream), telecomanda cumva?
Cum sta cu nivelul de zgomot, ventilatoare ceva?
Poate faci un mici reviews cu descriere detaliata.

Obelix
Posts: 1444
Joined: 19 Jan 2009, 13:01

Re: Pentru teste... aceeasi piese in rezolutii diferite...

Post by Obelix »

Dorin> desi e "boierie inutila" eu ma gandeam la un sistem mai puternic... :lol:

Obelix
Posts: 1444
Joined: 19 Jan 2009, 13:01

Re: Pentru teste... aceeasi piese in rezolutii diferite...

Post by Obelix »

Adica ceva pe baza de asta... plus un e7400 din dotare, plus 2/4Go RAM...
http://www.zotac.com/index.php?option=c ... 26&lang=un" onclick="window.open(this.href);return false;
// END OFF TOPIC

User avatar
DorinD
Posts: 255
Joined: 20 Nov 2008, 16:18
Location: Bucuresti
Contact:

Re: Pentru teste... aceeasi piese in rezolutii diferite...

Post by DorinD »

Deocamdata am scula la birou fiindca nu mi-am pregatit psihologic nevasta pt. aceasta cheltuiala. Rulez momentan pe un LCD de 22inch si urmeaza sa-l leg la plasma de 37 de acasa.

Despre "calitate perfecta" ma refeream la calitatea manufacturarii. E cel mai bine construit aparat ieftin de la Sinclair Spectrum ZX incoace. Pentru cele 1150 RON dati am obtinut un aparatde nivelul unor sisteme echivalente marca Dell sau Fujitsu de 2500-3500 RON.

Zgomotul este indiscernabil de la 30 cm cu toate ca are doua ventilatoare. Singurul zgomot, daca e facut, e cel de la unitatea optica, dar e la acelasi nivel cu orice unitate din orice DVD player obisnuit.

Pe mine nu ma deranjeaz dar s-ar putea sa deranjeze lipsa conectivitatii wireless/bluetooth. Dar are 6 porturi USB si intentionez sa folosesc un dongle cu tastatura/mouse si telecomanda wireless.

Am avut si un moment de deruta la un moment dat deoarece imi mergea sacadat pe unele filme la rezolutie mare. Dar s-a rezolvat prin update de drivere direct de la nVidia. Acum inghide tot cei dau, folosesc VLC-ul iar daca eveti alte sugestii de player soft va rog spuneti-le. Nu le am cu formatele dar banuiesc ca suporta mai mult decat orice Popcorn Hour&Co., placa Ion de la nVidia chiar cu asta se ocupa.

Ce sa mai zic, are memorii DIMM obisnuite, nu SODIMM-uri, processor dual-core fizic si hyperblabla (se vad 4 CPU-uri logice) care se poate overclock-a in siguranta din BIOS, are HDD SATA de 2,5inch si placa de retea GigaEthernet care chiar se simte pe switch si NAS giga cum folosesc eu. Intra si iese instantaneu in standby si se incalzeste foarte putin. Cand e in standby se raceste de tot.

Daca sunteti interesati va rog spuneti-mi ce sa mai incerc si sa va dau rezultatul.

P.S. Inca ceva, daca tot sunt chitros cand dau banii pe ceva, vreau s-o folosesc si "ca co"nsola de jocuri. Am incercat un demo Tomb Raider care nici nu se incarca pe calculatorul mare de acasa iar pe asta merge bine si la rezolutie mare. Mi-am instalat si softurile de calibrare pt. incintele de acasa, initial le aveam pe laptop, si voi avea totul la indemana de pe canapea. Chiar ma inspaimanta atata comoditate ce-o sa dea peste mine...
"It is never too late to have a happy childhood"

apanoiu
Posts: 23
Joined: 19 Nov 2008, 16:31

Re: Pentru teste... aceeasi piese in rezolutii diferite...

Post by apanoiu »

Pt telecomanda iti recomand ceva care poate controla si x-10(lumini, etc..)
Eu mi-am comandat-o pe a doua...imi vine azi

Post Reply