Kostas wrote:
Eu le-am spus unora ca nu e bine, ca suntul nu e bun, am spus-o politicos, am facut si sugestii si oamenii mi-au multumit. Si altii mi-au spus pe sleau cand eram entuziasmat fara motiv, e drept ca nu m-a jignit nimeni cum ca asi fi decrepit sau auzul mi-a luat-o razna, in sfarsit am ramas prieten cu toti cei cu care m-am contazis .

Cred ca iti trebuie multa experienta pentru a putea judeca sunetul din casa cuiva.
In primul rind ca noi purtam in minte sunetul nostru de acasa ca pe o referinta. Apoi sistemele sint atit de diferite ca pret si alcatuire, ca sa nu mai vorbim de acustica incaperii.
Mai intervine si diferenta de muzica ascultata. Eu chiar nu as putea judeca ceva pe muzica electronica sau alte nazdravanii sintetice. Daca omul caruia ii asculti sistemul numai de-astea vrea, habar nu am. Eu nu voi putea intelege muzica lui si daca invirt un disc cu muzica mea nu-l va interesa pe el, iar concluziile mele, chiar pertinente, nu-i vor spune nimic.
Sau ce poti spune cuiva care are boxe de raft, cind tu ca si judecator asculti numai pe cele de podea. Diferenta este atit de mare...
Dupa cum am inceput asa si termin, iti trebuie multa experienta in ascultarea diferitor sisteme si o cultura muzicala importanta. Nu-i pentru oricine judecarea unui sistem si cred ca putini sint apti.
Ma bag si eu la botezul noului club care nu exista si nu se stie daca va exista. Se da vreo masina, ceva, celui care va boteza cu sticla de sampanie intinsa pe pereti Clubul?
Fiti atenti aici, ca mi-s dur si ultras

:
''
Romanian Acoustic Stereo Association - RASTA - ''
Ei, v-ati adunat de pe jos? Sint si eu un brander de statura mondiala, or what?
Am zis!