ProAc Response D two

Analogic, digital, sisteme audio, casti, revelatii si review-uri
Post Reply
User avatar
SOLO
Moderator
Posts: 1851
Joined: 25 Sep 2008, 22:42
Location: Milan

ProAc Response D two

Post by SOLO »

Daca este cineva care a ascultat boxele din titlu as fi curios sa stiu ce impresie au facut . Am ascultat de cateva ori Response 1 SC si mi-au placut . D Two ar trebui sa fie varianta imbunatatita. Am citit review-urile de pe net dar nu e suficient ( stim toti cum stau lucrurile ) .

solo
Every foot from the wall adds 1000$ to the sound
*Doneaza pentru libertatea si sustenabilitatea forumului

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15241
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: ProAc Response D two

Post by momolo »

http://www.inlivingstereo.com/loudspeakers.html" onclick="window.open(this.href);return false; - eu le-am auzit o singura data la cineva in vizita, amplificate necorespunzator. Erau tzatzaite si zbierau. Ca oarecare impresie, par sa aiba ceva rezolutie si o tendinta de sunet tzipat-zbierat. Nu spun ce amplificare era ca sa nu-mi sara unii in cap, dar usor de ghicit, amplif pe tranzistoare de putere mica, cutie goala cu putine piese, player aceeasi marca. Din pacate ii pusese niste cabluri care nu faceau decat si mai rau, adica sa zbiere sunetul. Pe scurt, in contextul ala, obositoare si nelineare.

Dar cred ca aceste boxe nu sunt proaste, nu prea stiu pretul, deci nu ma pronunt la raportul calitate/pret insa imi este clar un lucru, le trebuie amplificare lampofila si calda, plus cabluri bine alese, adica nu neaparat pe criteriul "de marca si recomandare de revista". Plus o sursa klumea si cred ca poate iesi ceva interesant din ele (e doar o presupunere). Cred ca pe amplificare Jadis ar fi o combinatie interesanta.
"Tinereţea este o noţiune, biologia un adevăr. Ele împreună dau dimensiunea existenţei"(Geo Bogza)

Post Reply