Am mai luat teapa la primele Pentium... Solutiile actuale eu nu le gasesc mature...
Quad core 4x2.8 Ghz cu stepping nou si 12 Mo cache la 168E, nu e scump, totusi...

Am uitat sa precizez ca nu sunt jucaretz...
Folosesc Win7 inca de cind a aparut ca versiune Beta. Cu Win7 e dragoste la prima vedere. Oricine il foloseste nu se mai intoarce niciodata la XP sau Vista. Imi pare mai rapid decit acestea si mult, mult mai stabil si fara bug-uri. Am reinstalat recent Win7 - dar numai ca sa imi bag ultimele versiuni ale softurilor, nicidecum ca nu ar fi mers bine.momolo wrote:Am si eu o intrebare - pana acum nu m-am preocupat de noul Windows 7, deci nu stiu nimic, insa as dori sa-l probez. Dar intai m-am dus pe site la producatorul placii de baza, Asus in cazul meu si nu am gasit nici urma de driveri pentru Win 7 nici pe 32 biti si nici pe 64. Credeti ca mai e cazul sa-mi bat capul cu o proba de win 7 ?! Am o mobo Asus P5KC + Intel Core 2 Duo E 8400 si placa video Gaynward nVidia 8500GT.
O alta intrebare - stiti cumva daca merge AutoCAD 2008 pe win 7 ?! Dar Adobe Photoshop 7 ?! Dar MS Office 2003 ?! Si inca o intrebare - cum ar fi mai bine de probat, cel pe 32 bit sau 64 ?!
Ca orice tehnologie de gen, este scumpa la inceput. O sa se ajunga la pret ca HDD-urile actuale atunci cand producatorii isi vor amortiza investitiile in liniile actuale de productie si eventual cand vor epuiza o buna parte din stocuri.momolo wrote:sunt mai de mult, dar cum scrie acolo, capacitati mici cu preturi enorme. Sunt bune in primul rand la laptopuri si unul din superbele avantaje, zgomot ZERO !
Dar cred ca nu se vor ieftini foarte curand. Cu astea clasice mai dureaza inca vreo 2...3 ani de acum incolo.