Aceeasi mentiune ca si Momolo, in sensul surprizei placute ca semnalul audio din TV este peste asteptari, si atunci cand este de pe cablu TV (set top box de la UPC) cat si rutat prin HDMI din HTPC si apoi analog out prin iesirile TV-ului.
Filmele alb-negru de pe TCM m-au cucerit pur si simplu, si trebuie sa recunosc ca au un farmec aparte pe plasma, lucru imposibil de experimentat pe panourile LCD de ultima generatie.Pur si simplu nu am mai catadicsit sa ma ridic intr-o noapte din canapea, privind la filme alb-negru

Cat despre materialele 1080p, de la superlativ in sus!
La momentul achizitionarii plasmei am avut ocazia sa o testez "side-by-side" cu un LG 42LG6000 (seria Scarlet) si apoi cu un Sharp Aquos LC42X20E (seria Slim), pe conexiune HDMI, dintr-un set top box demonstrativ LG, de pe care rula material Full HD demonstrativ cu seria Scarlet, si care avea doua iesiri HDMI, astfel ca ma putut viziona in paralel acelasi material video pe cele doua display-uri.
Impresia creata in privinta plasmei fata de LG a fost favorabila chiar din primele minute de vizionare, cand a fost evidenta superioritatea PDP-ului in ceea ce priveste afisarea negru-lui dar si a intesitatii culorii rosii (predominante de altfel in materialul video cu pricina). Culoarea pe Panasonic avea o tenta mult mai "calda" ca sa ma exprim plastic, fata de LCD unde imaginea mi s-a parut "arsa" si oarecum cu un contrast nenantural, fortat as spune.In special subtitrarile au un alb obositor pe termen lung pe panouri LCD, in cazul meu.
Cat priveste comparatia cu Sharp, in mare celeasi observatii, cu mentiunea notabila ca Sharp are o imagine mai fina si mai naturala decat LG, dar cu o anumita apetenta spre verde (dar poate mi s-a parut, in conditiile date).
Una peste alta, plasma s-a detasat clar, atat pt mine cat si pt inca o persoana care a asistat la comparatie, cat si culmea, pt. cei doi vanzatori care au avut amabilitatea sa-mi aranjeze set-up-ul pt. comparatie (si care au fost radical in favorea plasmei dupa urmarirea materialului video demonstrativ).
Mentionez ca aceste diferente intre plasma si LCD sunt cu atat mai evidente cu cat comparatia se face side by side de pe aceeasi sursa, altfel, contrastul puternic, de impact, al unui LCD, putand pacali foarte usor ca avem de-a face cu o imagine ok, daca nu exista termen de comparatie.
Insa aceasta senzatie este exclusiv una de moment, in timp indelungat eu personal experimantand o anumita oboseala dupa o vizionare mai lunga de 3 ore pe un panel LCD (eu avand inainte un LCD Samsung din seria M pentru mai mult de un an), lucru care nu se intampla niciodata in cazul plasmei.
Un ultim lucru care m-a impresionat deosebit in cazul Panasonic-ului au fost imaginile rulate de pe un card SD, cu poze la 7, respectiv 6 megapixeli, care arata absolut impresionant (mai ales tinand cont ca majoritatea fusesera facute cu Canon 720iS, deci categoria "savoniera", iar cele trase cu un Nikon D40...niste culori senzationale)