Probabil voi fi in contradictie cu multi, dar ..................!
- nimeni nu a luat in discutie calitatea imbecila a inregistrarilor, chiar in varianta CD de mare brand! Ce sa mai vorbim de utilizarea de surogate ca cele citate! Cam 90% din CD-uri sunt asa cum sunt! si nu trebuie scapat din vedere aspectul.
- un CD-player chiar vintage poate aduce un + la auditie, de necontestat;
- cum putini dintre forumisti au facut ADEVARATE teste intre amplificatoare pe tuburi de productie China cu productie WEST (made in

), parerea mea este ca diferentele sunt minime ( spun acestea dupa ce am studiat si schemele electrice ale ambelor productii, dupa ce am verificat ca "marii" producatori vestici isi fac componente si subansamble in

, chiar daca nu recunosc asta, iar in productia de amplificatoare topologiile utilizate sunt relativ putin diferite, cel mult derivate din cateva variante de baza si "implementate" prin "tehnologii de marketing" diferite).
Am testat si diverse tuburi (Tesla, Tunsgram, Polam, RFT, Valvo,Siemens, RCA, Dumont, Zaerix, toate produsele noi si nos ale fabricilor din fost URSS si actuala Rusie,

, etc.).
Tineti cont ca toate tuburile europene continentale, rusesti si chinezesti sunt produse pe utilaje care au la baza echipamentele germane! Acestea au fost mutate in tarile invingatoare, reproduse, etc. si au ajuns peste tot.
Americanii au avut echipamentele lor si au si scos tuburi care difera de cele europene la unii parametri. Personal, imi plac mai mult NOS-urile sovietice care par sa aiba un sunet mai cald, dar se si epuizeaza mai repede dara sunt trase catre parametrii limita. Tuburile

nu sunt nici prea prea, nici foarte foarte, sunetul pare putin mai dur dar transparent. Desigur, totul e relativ, iar pe net circula multe BANCURI care au la baza interese comerciale ( sa ceri 100-200 de euro pe o dubla trioda ..............???)
- amplificatorul in discutie nu e de ridiculizat, in definitiv este echipat cu aceleasi componente

care echipeaza 99% din amplificatoarele de "brand", inclusiv transformatoarele.
- problema rezida in faptul ca incintele NU se potrivesc cu dorintele posesorului, avand parametrii tehnici nepotriviti. Un bookshelf are un SPL prea mic pentru un amplificator cu putere relativ mica. La un astfel de amplificator un 90 dB/W/m este un MUST! Ori asta inseamna ori un woofer de peste 8", fie un woofer plin de energie sub 8", ceea ce este mai rar la incintele de fabrica, mai ales la bookshelfuri.
Exceptiile sunt rare. Am gasit si woofere de 6 1/2" care au SPL de 92 dB/W/m, dar asta presupune DIY si experienta!
Cineva spunea ca ar fi potrivite incinte frantuzesti! COMPLET GRESIT!!!!!
Este adevarat ca unele incinte frantuzesti au un SPL mai mare decat media, dar, cu mici exceptii, au bas putin si de calitate mai mult decat indoielnica! In orice caz, pe piata noastra nu cred ca se gasesc incintele frantuzesti care sa corespunda acestei aplicatii, ca sa nu mai vorbim de pret!
Concluzie:
- inregistrari bune;
- sursa de calitate mai buna;
- incinte potrivite.