E ca vb asta : bucura-te de ce ai ,altii nu au nici macar atât,nu zic ,ca trebuie ridicate in slavi ,pentru ca nu producem Bugãtu-i,Fierarri ,Prosche sau Bentley sau orice alceva .

Doar iti confirma ceva ce credeai deja, indiferent de argumentele primite in acest topic, sau mai simplu spus esti autosuficient. Stai linistit, am intalnit destui ca tine si in viata reala.Harstereo wrote:..Kaav eu nu sunt agresiv gratuit, sunt agresiv pt că sunt satul de oameni care vb doar că sa vb. Tu nu ai mașina dar vb despre mașini. Asta spune mult.
Ce greu îți e să înțelegi sarcasmul meu.kaav wrote:Ce simplu a fost sa folosesti un ton ponderat. O zi placuta.
Motivul pentru care aparent am ignorat este ca dai dovada de comportament deviant si nu ma intereseaza asa ceva. Intentia mea este asta:Harstereo wrote: Nu știu ce m-am apucat și pe mine sa incerc sa ii trec strada cu forța.
kaav wrote:....acest mic conflict se va stinge si cam asta este tot....
1) esti un mitocan fara educatie ELEMENTARA. E tara plina de din astia ca tine. Acel medic emigrat in Germania spunea corect, Romania e plina de gunoaie clasice si gunoaie pe doua picioare. In mod normal unuia care are trei posturi si apare aici spunand ca "Toti aberati si ar trebui inchis topicul" ii fut instant un BAN. Dar am fost cumva acuzat ca aproape am gatuit "dialogul" asa ca sunt mai rezervat, nu ma bag, mai ales ca m-am distrat cum ceilalti au avut de furca cu un MITOCAN ca tine. De obicei eu fut mitocanului una din prima si se opreste la mine sharada.Harstereo wrote:Dragi colegi de forum, tonul meu incisiv se datorează elucubrațiilor debitate de voi , nu din cauza felului meu de a mă purta. Pur și simplu mă irită când cineva debitează prostii și le mai și susține cu tărie. Eu nu mă consider asul așilor, nici nu mă pun pe vreun piedestal. Eu va vorbesc din propria mea experiență (19 ani) de proiectare/ execuții matrite injectie mase plastice, stante metal și proiectare execuție SDV-uri.
Kaav eu nu sunt agresiv gratuit, sunt agresiv pt că sunt satul de oameni care vb doar că sa vb. Tu nu ai mașina dar vb despre mașini. Asta spune mult. Romanii votează de 30 de ani prosti/hoți dar când îi întrebi de politică toți sunt doctori. Toți românii sunt mari fotbaliști dar multi leșină daca aleargă de la canapea până la frigiderul cu bere. Toți ne pricepem la mașini dar mai toate mașinile românilor sunt neîngrijite.Noi românii suntem miezul din franzela însă felul cum arata tara ne cam tradeaza. Astia suntem noi!