Ziua buna, stimati colegi. Sunt un mare iubitor de aparate vintage analogice, insa din pacate nu pot sa imi cumpar cam tot ce mi-as dori eu. Printre deck-urile avute care merita mentionate se numara Harman Kardon cd491 Onkyo Integra 2500 si Aiwa Ad-S950. Restul nu merita mentionate intrucat nu m-au impresionat cu nimic. Din pacate (din prostie) am vandut deck-ul Harman pt ca am avut nevoie de bani ca sa achizitionez o pereche de boxe pe care mi le doream de mult (Triangle Altea), si la ceva vreme dupa aia am realizat ca am facut o mare prostie. Dincolo de faptul ca aparatul se prezenta atat optic cat si d.p.d.v functional IMPEZCABIL, pot spune ca inregistra aproape fara diferente intre sursa si banda pe o caseta bunicica (tdk sa noua). Cand m-am dus sa il cumpar, proprietarul l-a pus pe un sistem roksan kandy, si din cauza faptului ca nu am sesizat absolut nicio diferenta intre tape si source am crezut ca ma pacaleste, si am verificat efectiv faptul ca era legat la statie si ca era selectat ca sursa

Proprietarul simpatic, si intelegandu-mi naivitatea nu s-a suparat. Evident l-am luat acasa si m-am bucurat de el ceva timp. Cea mai mare placere a mea era inregistrez de pe cd sau pc. Nu conta ca nu ascultam prea des casetele inregistrate, pur si simplu iubeam aparatul si felul in care inregistra. Probabil aceasta pasiune pt deck-uri are radacinile in copilaria mea cand salivam dupa cate un deck si ma puteam uita hipnotizat ore intregi la el cum inregistra sau reda. Evident pe vremea aia nu aveam bani pt asa ceva.
Aceeasi dragoste o am si pentru magnotofoane, tinand cont ca am crescut cu unul, insa din pacate pretul foarte mare la ele cat si la benzi ma impiedica deocamdata sa imi implinesc si acest vis. As avea bani totusi sa iau o rasnita de max 200 euro, dar sunt constient ca la banii astia nu pot lua ceva bun, si cu siguranta nu va avea sunetul pe care il caut eu, asa ca prefer sa mai strang bani, si cand va veni vremea, sa imi iau macar un teac sau un revox b77. Scuze daca am luat-o pe camp cu povestile

.
In concluzie, parerea mea este ca desi nu au neaparat un rol practic, si nici nu sunt cele mai fidele "scule" de a reda muzica....sunt niste aparate minunate, care aduc un plus de placere, cu alte cuvinte sunt niste jucarii cu care ne face placere sa ne jucam.