E vorba de termenul in sensul bun, adica de GOARNE si HORNURI. Exista multi pasionati pentru asa ceva in lumea audiofila.
As putea spune ca intr-o mai mica masura sunt si eu detinator de "trompete", Triangle ....Nu ma referer DECAT la faptul ca sunt dotate cu mini goarne pe tweetere.
Un exemplu, cei de la AVANTGARDE care au pus pe propriul site sistemele clientilor lor. Interesant de vazut (multe sisteme audio exotice) si sunt foarte multe:
Salve Momolo, se pare ca nu prea sunt multi amatori de goarne si nu stiu motivul. Eu unul nu prea mai pot fara ele si de cate ori se mai intampla sa mai ascult alte sisteme --e adevarat, mi se intampla rar-- ma descumpaneste lipsa lor de dinamica si ma felicit singur ce grozave goarne am
Asta a fost valabil chiar dupa auditia la Iura cu Accu si Triangle. Cu toate ca m-a impresionat vizual si financiar sa vad gramada aia de scule scumpe, am invidiat in primul rand camera de auditie spatioasa si nu sunetul in sine.
Sa vad cand mai pot sa te invit la o testare, de ceva timp am facut un facelift la scule iar acum sunt impecabile (bineinteles, doar din punctul meu de vedere).
Ale mele Triangle Naia au si mai mari goarne decit noua seria (de asta tipa de nebune citeodata). Aceste goarne la mine amplifica cu 7db sunetul. Este ultimul pe pagina asta http://www.lamaisonduhautparleur.com/HpTriangle.php" onclick="window.open(this.href);return false;.