ANUNT! - intrunire audiofilo-gastronomica!
ANUNT! - intrunire audiofilo-gastronomica!
Stimati tovarasi, aseara un comitet format adhoc din audiofili-trancotari bucuresteni s-a intrunit spre analiza si darea de seama la zi (defapt a fost pe seara)
Comitetul a hotarat initierea unei prime adunari audiofilo-gastronomice in data de (duminica) 02 noiembrie 2008 intr-un restaurant din zona pietei Rosetti, central-bucurestene, undeva in jurul orei 17.00 (functie si de propunerile dvs.)
Programul muzical la acest eveniment, poate fi compus la alegere si prin vot majoritar, din:
1. liniste, discutam intre noi si bagam la raft.
2. manele.
3. aducem un boombox.
Comitetul a hotarat initierea unei prime adunari audiofilo-gastronomice in data de (duminica) 02 noiembrie 2008 intr-un restaurant din zona pietei Rosetti, central-bucurestene, undeva in jurul orei 17.00 (functie si de propunerile dvs.)
Programul muzical la acest eveniment, poate fi compus la alegere si prin vot majoritar, din:
1. liniste, discutam intre noi si bagam la raft.
2. manele.
3. aducem un boombox.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.
Re: ANUNT! - intrunire audiofilo-gastronomica!
Maneeeleee ... ca te ridica de pe scaun !
Ma inscriu si eu, cum e cu imparteala aia , maninci romaneste, platesti nemteste ?!

Ma inscriu si eu, cum e cu imparteala aia , maninci romaneste, platesti nemteste ?!

"Muzica este un răspuns căruia nu i s-a pus nici o întrebare". - Nichita Stănescu
Pfff... se lasa cu chef , nu uitati sa faceti si poze !
solo
solo
Every foot from the wall adds 1000$ to the sound
*Doneaza pentru libertatea si sustenabilitatea forumului
*Doneaza pentru libertatea si sustenabilitatea forumului
Se primesc propuneri si sugestii legate de orice in legatura cu acest eveniment.
Daca nu sunt plecat din Bucale vin si eu (inca nu stiu sigur daca am sa plec).
"Forumul nu e o anexă a dormitorului sau a closetului de-acasă. E o ieşire în lume, cu tot ceea ce o asemenea ieşire presupune, de la veşmînt la discurs." - ANDREI PLESU
Deocamdata, pentru cine intelege italiana, va dau un exemplu de cum se fac astfel de intruniri audiofilo-forumistice-gastronomice in Italia, cina la care participa forumisti de-ai lor, unii dintre ei facand sute de kilometri cu masina din alte orase pentru o cina intr-o sambata seara de octombrie.
http://www.videohifi.com/forum/topic.as ... 3&ARCHIVE=
http://www.videohifi.com/forum/topic.as ... 3&ARCHIVE=
Sincer,va doresc sa va adunati si sa sarbatoriti cat mai multi!
Am observat ca lumea nu se inghesuie la o intalnire "live'. Nu stiu de ce toti prefera sa stea ascunsi in spatele unui nick.
p.s As veni si eu,daca nu ar fi 1000km dus-intors
Am observat ca lumea nu se inghesuie la o intalnire "live'. Nu stiu de ce toti prefera sa stea ascunsi in spatele unui nick.
p.s As veni si eu,daca nu ar fi 1000km dus-intors

Daca ne strangem mai multi puteti conta si pe mine... 

Buna,
Vin si eu sa gust din cele organizate si planificate cu atata munca de convingere...
Sa speram ca se strange masa critica... si fisionam, altfel se fasaie...
Bafta mare!
Vin si eu sa gust din cele organizate si planificate cu atata munca de convingere...

Sa speram ca se strange masa critica... si fisionam, altfel se fasaie...
Bafta mare!
Putem angaja niste figuranti daca nu gasim audiofili veritabili,altfel tramvaiul de la Mc Doc. ne doreste 

"Muzica este un răspuns căruia nu i s-a pus nici o întrebare". - Nichita Stănescu
Deci cati suntem? A mai ramas valabila ideea cu minimul de audiofili ce participa la intalnire?
Sper sa-l gasesc usor, 'dudul' asta este undeva pe langa bodega la care merg eu frecvent. 
Daca veniti cu nevestele eu spun pas...Nu am nimic cu ele,dar nu vad motivul pentru care ar veni la o intalnire in care noi o sa vorbim despre trancote.

Daca veniti cu nevestele eu spun pas...Nu am nimic cu ele,dar nu vad motivul pentru care ar veni la o intalnire in care noi o sa vorbim despre trancote.

Mi-ar fi placut ft.mult sa vin dar nu pot
.Sa participi la o ''sedinta'' unde se discuta despre ''chestii neserioase'' o gasesc salutara.Nu pot aprecia corect daca aceasta intalnire dupa consumarea ei se poate concretiza printr-un post nou pe forum, dar as dori sa se expuna impresii.Despre atmosfera,discutii (...cat de bun a fost vinul
) si alte indeletniciri ...Distractie placuta.

Va salut Domnilor! Sa fie intr-un ceas bun.La ora 17 voi fi prezent.Nu pot sa va las singuri.Ar fi bine fara neveste chiar daca au urechile mai frumoase decat ale noastre.
11 inscrisi pana acum!
Good job!

Good job!