Siteul respectiv este al userului
marco polo (care e din Cluj) si care activeaza pe forumul hifi-multimedia.
http://74.81.84.8/~audioalc/contact.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Il poti intreba pe el toate detaliile.
DAC-ul pare ceva DIY sau asamblarea unui kit chinezesc intr-o carcasa cu alimentare interna.
Burr-Brown PCM1704 cu CS8414 sunt poate cele mai raspandite integrate in materie de DAC-uri zona pietei audio hifi si audiofile. Chinezii au zeci, poate sute de aplicatii de genul asta, multe cu buffer iesire pe tuburi, fel si fel.
Din poza se vad partial si doua transformatoare, probabil unul pentru parte analoaga si altul parte digitala.
Dar chiar daca gasesti pe cineva care l-a cumparat, pana nu-l auzi personal nu ai cum afla nimic concret.
Eu am probat dealungul timpului 2 DAC-uri de genul asta, aceleasi integrate si principiu (dar nu identice), productie 100% chineza din care unul avea buffer (colorator) pe tuburi si altul pe operationale Burr Brown. Ambele in zona de pret 300...500 euro (luate direct din HK), ambele mediocre, banale, nimic interesant. Vreo 3 playere vintage care au fost cumparate cu 50 euro bucata sunau mai bine. Dar lucratura frumoasa, piese colorate frumos (astia sunt capabili sa fabrice orice), LED-uri albastre, masca aluminiu 10mm in cazul unuia, trafuri toroidale, etc. Bucuria omului sarac ca are DAC (la calculator).
In cazul DAC-urilor oferta pietei este enorma dar spre nefericirea majoritatii dintre noi, preturile sunt in general juste sau cel putin reflecta clasa de calitate.
Calitate mai poti "impusca" cumparand second hand ceva ce a fost o data cap de serie, scump si azi este ieftin din diverse cauze, vechi, depasit moral, etc,etc.
"Tinereţea este o noţiune, biologia un adevăr. Ele împreună dau dimensiunea existenţei"(Geo Bogza)