PolyGram Nu e mai bun nici argintul si nici cuprul. Si sunt bune amandoua.
Dpdv fizic, intr-adevar, argintul este mai bun conductor decat cuprul.
In audiofilie, lucrurile se schima, normal Aici nu putem spune ca un cablu de argint este mai bun decat cel de cupru. L-ai pus la treaba si tragi concluzia. Eu nu cred ca putem vorbi de cabluri bune si proaste. N-as face o delimitare asa strica. toate cabluri audiofile, cele facute de producatori dedicati, de firme consacrate, sunt bune. Numai ca un cablu fie se potriveste intr-un sistem, fie nu. Dar totul e subiectiv.
si eu sunt de aceeasi parere.
Defapt cel mai simplu spus - cel mai bun cablu este cel POTRIVIT. Acesta poate sa fie atat din cupru cat si din argint sau combinatii de cupru cu argint sau cu aur, platina si chiar alte inventii. Nu putem face clasamente pe material castigator.
PolyGram PS: dupa multe experiente cu cabluri, eu am ales cele de cupru
idem.
Adaug faptul ca nu prea mi-e simpatic argintul la cablare, adica ma cam feresc. O proprietate pe care am observat-o la argint - zbiara. Unii o numesc rezolutie, dar daca avem trancote obosite si ieftine, argintul e ca o boare de racoare in desert, de multe ori daca avem aparate pe tuburi, fara sarme de argint nu se poate, alteori chiar si pe aparate cu tuburi nu suna omeneste, etc,etc, asa ca afirmatia mea ca nu-mi place argintul este subiectiva. Culmea, chiar in prezent folosesc cabluri care contin argint (+cupru), Fadel Aphrodite interconect. Altele mai bune pentru mine inca nu am gasit.
Dar pe restul le am din cupru 100%.
prostia, ignoranta, lipsa educatiei elementare sunt cele mai letale arme de distrugere in masa.