kaav Realitate este ca industria tutunului cred ca va exista si dupa cataclisme/ revolutzii radicale/ colonizari de planete din alte galaxii/ reaparitzia dinozaurilor...
realitatile pot fi diferite sau paralele. Asa crezi tu ca fumator insa eu ca nefumator cred contrariul, faptul ca fumatul este o barbarie stupida (egala de exemplu cu obiceiul unor triburi africane de a-si lungi gatul cu inele, urechile cu scoici, de a-si baga bete in nas sau de a se tatua "cu bube in relief", etc,etc). Aceste barbarisme au semnificatie numai pentru o anume civilizatie pe o anume perioada de timp istoric. Eu cred ca in viitor lumea nu va mai fuma (in caz ca exista viitor

) si va considera acest obicei unul primitiv si barbar sau chiar penibil si caraghios ( asa cum radem noi de un negru din Africa cu bete in nas si scoici in lobul urechilor in timp ce el se crede cel mai chipes din tot tribul lui).
Macar si pentru motivul ca-ti pute gura, mainile, hainele, ca-ti ingalbeneste dintii si degetele, ca fumul se depune in casa si da o duhoare specifica in timp a lucrurilor, mobilei, hainelor chiar aparatelor, etc,etc.
"Tinereţea este o noţiune, biologia un adevăr. Ele împreună dau dimensiunea existenţei"(Geo Bogza)