„Un miliard de euro îl plătim lui Putin în fiecare zi pentru energia pe care ne-o furnizează”, a declarat Josep Borrell, Înalt Reprezentant al UE pentru Relații Externe, miercuri, în Parlamentul European, potrivit FT. „De când a început războiul, rușilor le-am dat 35 de miliarde de euro. Ucrainenilor le-am dat un miliard, ca să facem o comparație...”, a mai spus Borrell.
https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucr ... iliard.htm
Omul asta e un dobitoc si nu e prima oara cand am scris asta. Vorbeste in numele UE insa pe noi nu ne-a intrebat nimeni si nici nu l-am votat sa fie acolo si sa vorbeasca in numele nostru. E cica democratie dar ne-am trezit peste noapte ca asta vorbeste in numele nostru!
Dar chestia cu gazul e in atentia mass-media si de aia se discuta (ca ce nu e in mass-media nu exista) insa sunt si alte subiecte nu mai putin interesante ca de exemplu diverse metale rare folosite intens in industriile cheie. Ca sa nu mai vorbim de "haleala". Incetisor, incetisor UE incepe sa fiarba la foc mic, mititel.
Razboiul este (am mai scris asta) despre cat poate sa incaseze fiecare tabara. E ca in box. Cand eram copil tata mi-a zis ca in box castiga ala care poate sa incaseze cea mai multa bataie. Imi spunea,
ca sa inveti box intai trebuie sa inveti sa mananci bataie! In consecinta, nu-i vad bine pe pufosii din UE (tare rai de clantza si tareeee moralisti ....din taste.... la caldurica si cu burtica plina!). UE e plina de probleme grele sub covor. Nu spun ca e rea sau buna, spun doar ca are multe defecte sub capota (unele grave, unele chiar de conceptie).
"Tinereţea este o noţiune, biologia un adevăr. Ele împreună dau dimensiunea existenţei"(Geo Bogza)