Sa ajutam un prieten

Doar o vorba sa-ti mai spun
Post Reply
atyclb
Posts: 659
Joined: 29 Jul 2009, 10:10

Sa ajutam un prieten

Post by atyclb »

Daca se considera ca acest topic nu isi are locul pe acest forum, rog moderatorii sa il stearga.

Primesc foarte des pe messenger tot felul de mesaje in care incerca sensibilizarea oamenilor pt a dona sange, sau diferite sume de bani. Au devenit asa de multe incat de multe ori nici nu mai am rabdarea sa le citesc pana la capat...
In aceasta dimineata am primit un astfel de linck ce ducea spre "acasa tv", avand o oarecare antipatie fata de acest post de televiziune initial l-am ignorat, dar persoana de la care l-am primit m-a rugat sa mi-l pun la status. Am refuzat si am spus ca o sa il dau mai departe celor din lista mea. L-am trimis doar la caterva persoane si am uitat de el.
Dupa cateva minute o prietena ce lucreaza la un post local de televiziune (in Piatra Neamt) ma intreaba daca nu am un nr de tel al persoanei despre care era vorba in filmul trimis de mine, ca vrea sa faca un material ca sa sensibilizeze opinia publica... Abia atunci mi-a trezit interesul si m-am uitat si eu la imaginile cu pricina.

E vorba despre o tanara din Piatra Neamt care a aflat de curand ca are o tumoare pe creier, ce ii pune viata in pericol, de fapt i-a mai ramas foarte putin de trait daca nu ia masuri sa scape de tumoare.

Dupa ce am vazut o parte din acel filmulet, am trimis acel link mai multor coelgi din presa locala din Piatra Neamt, fiacare a spus ca va scrie ceva despre subiect, pt ai sensibiliza pe oameni si ai face sa doneze cat de putin pt a o ajuta pe tanara femeie sa stranga 35 000 eu, necesari operatiei.


http://www.acasatv.ro/emisiuni/povestea ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Conturi
Trifan Ioana Roxana
RO 85 BRDE 441 SV 0051 2044 410 - LEI
RO 81 BRDE 441 SV 0051 2124 410 - EUR
RO 77 BRDE 441 SV 0051 2204 410 - USD
Conturile au fost deschise la BRD Parcul Tineretului, Cal. Vacaresti nr. 276

User avatar
Schindler
Posts: 394
Joined: 28 Oct 2008, 11:13
Location: Constanta

Re: Sa ajutam un prieten

Post by Schindler »

Apeluri din acestea de donatii de bani intilnim peste tot pe net si pe strada. Acesta este un forum audiofil si parerea mea este ca ar trebui sa ramina un forum audiofil.
Pentru donatii de bani sint site-uri specializate.
"Stop hearing music. Start listening to it."

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15146
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: Sa ajutam un prieten

Post by momolo »

Din punctul meu de vedere nu e nici o suparare. Dimpotriva! Nu exista loc si ocazie nepotrivita pentru a face un bine sau a incerca macar.

Anuntul este pus corect la OFF-TOPIC, deci nici o problema din partea moderarii.
"Tinereţea este o noţiune, biologia un adevăr. Ele împreună dau dimensiunea existenţei"(Geo Bogza)

Post Reply